Так живемо

Хто регоче
Жити хоче,
Той, хто плаче
В яму скаче.

Хто будує
Світ милує,
А руйнує –
Світ сумує.

Той, хто любить,
Щастя будить,
А байдужий
Завже тужить.

Хто багатий
Всім як тато,
А хто бідний
Всім не рідний.

Так й живемо,
Хліб жуємо,
Хто з ікрою,
Хто з водою.
23.10.06.


Рецензии