Нема чого втрачать

Знімайте штемпіль! Водевіль!
Що рушить намір. Чинить біль.
Напоює собой як хміль…
І десь тікає вдаль. Звідціль.

Солодкі жахи й скорбота,
Тай надриває живота,
Чи ця  історія, чи  та,
Про зняття батька із хреста.

Чекають парубки дівчать,
А потім дурощам навчать,
І стануть гримати, кричать,
А як нема чого втрачать?!

11.02.13


Рецензии