Т кай та забудь

Тікай і забудь будь ласка,
Все що раньше вважав за казку,
Бо то мабуть лунала казка,
А тепер – бунтівна приказка.

Іди не чекай наказу,
Бо накличеш на себе проказу,
Тож краще, біжи одразу,
І не слухай наставну фразу.

Не озирайся тоді в минуле,
Бо то вже зовсім поснуле,
А краще фіксуй утнуле,
Бо зійдеш за потонуле.

11.02.13


Рецензии