Без андыйны белмибез!
Ишетмәдек андыйны!
Ишетсәк тә, үз итмәдек,
Татарда бәйрәм җитәрле!
Без сөйсәк һәркөн сөябез
Кирәкми билгеле көн!
Күӊел тулса, тик тормабыз,
Ишетер аны һәркем!
Мохтаҗ түгелбез үрнәккә,
"Валентиннар" ял итсен!
Мондый сәер мисалларга
Әйдә "запад" күнексен!
Акыл салкын, йөрәк ялкын
Хисләр безнеӊ "җигелгән".
Мөселманбыз, ир-атлар без,
Иман нурын саклаган!
Свидетельство о публикации №113021310956