Апостоли

Апостоли правди і духу
Розвійте брехливу задуху,
Яка озвіріла і нині
Панує в моїй Батьківщині,
Чому Вас не видно й не чути,
Злякались, що це Ваші Крути.

Брехня озвіріла у владі
Гуляє при повнім параді,
У злиднях народ проживає,
Апостолів правди благає:
-На прю поведіте за правду,
Щоб владу скарати за зраду.

Апостоли правди і духу
Позбавлені зору і слуху,
Мовчать, та їх може й немає,
Даремно народ їх чекає.
08.01.07.


Рецензии