Молитва
Бо нас її навчила мати -
Побий до смерті, милий Боже,
Грошей у кого забагато.
Бо нас не покидала бідність,
Грошей завжди не вистачало,
Та красти на давала гідність
І мати чесно працювала.
Багатий за рахунок бідних
Кривавий статок наживає
І як вампір серед подібних
Високий рейтинг завше має.
На жаль, слова порожнім звуком
У цьому світі пролунали,
А люд не ворухнув і вухом
Й вампірів й досі не скарали.
20.03.07.
Свидетельство о публикации №113021200865