Бурульки

Класичний капелюх
Сповзав на вухо
Диміла смердюча цигарка
А навпроти висіли смертоносні бурульки
Ростуть на очах товсті шматки криги
Які не візьмеш вилами
Зими стали нестерпні жахливі
В капризному стилі


Рецензии