Двое в барлозi

Двоє в барлозі

Ведмідь один в барлозі,
Орел один в гнізді,
Бо витримать не в змозі
Суперника собі.

У нас усе інакше,
Природо, підожди,
Ми зробимо найкраще,
Гульк, вийшло як завжди.

При владі два ведмеді,
В гнізді аж два орли,
Це дивно серам й леді,
Бо безлад розвели.

Не можуть править двоє,
Постійно йде війна,
На смерть стоять в двобої,
Держава ж є одна.

Народе, бий на сполах,
Рятуйся від біди,
В долинах і на горах
Господар тільки ти.

Тож владу тимчасову
Одному доручай,
Візьми це за основу
І пильність не втрачай.
28.01.07               


Рецензии