ДодняСвВалентина
Загасла свiчка,затихла пластина
По кiмнатi червонi лежать пелюстки,
Став на колiна у день Св.Валентина
Юнак,i рахуэ,для неi зiрки.
Тримаэ за руку i нiжно цiлуэ
Без слiв розумiэ ,все щиро вона,
Як голуб з голубкою,iз нею воркуэ
Вона схилилась на плечi ,i впала сльоза...
Серце до серця,душа до душi
Вмить в унiсон прозвучало-Кохаю!
Твоя рука,мила,у моiй руцi
Без тебе життя,я не представляю!
Валентина!
"Для юнакiв,якi мають дiвчат пiд iменем Валя."
Яка ж хороша ти людина
Кохана,дiвчина моя...
Чарiвна,мила,Валентина
Ти сенс мого всього життя.....
Так часто хочеться забути
Твоэ волосся i вуста
Та час вже мила не вернути,
I не моя ти,не моя....
Та прийде Весна жадана
I я надiюся на те
Що прийдеш до мене,ти,кохана
Й обнiмеш лагiдно мене..
Згпдаэш нiжнi нашi ночi
i спiви теплi соловя,
Ти схилиш,Валя,своi очi
I скажеш тихо-"Я твоя!"
Для коханого чоловiка....
Коханий,рiдненький,сонечко миле
Мiсяце ясний,для мене- эдиний,
Всесвiт яскравий,доле моя
Перетворилось у казку,з тобою життя...
Кожен твiй подих для мене важливий
Легесенький бiль твiй,для мене жахливий....
Турботливий,нiжний,чарiвний,ласкавий
Хороший,приэмний,веселий,цiкавий....
Ввiснi ти до себе мене пригортаэш
Й коханою дружиною мене називаэш,
Як iдеш на роботу,цiлуэш у губи
А весь день я скучаю,за тобою,мiй любий!
В день Закоханих,милий,тобi буду шептати-
Що я нiколи тебе,не втомлюся кохати....
Ми одне цiле,коханий ,навiки
Плодом нашого кохання,будуть нашi дiти.
Й не посоромлюсь,рiдненький,написати я в нетi
Що ти найкращий чоловiк,на цiлiй планетi!!!
Свидетельство о публикации №113021206752
Юля Куропата 13.02.2013 11:43 Заявить о нарушении