Усё сыпле з неба серабро
Пераклад: Валюша Старыкава
Усё сыпле з неба серабро,
Па пояс у лесе я ў алмазах!
I гранямi шуткуюць стразы,
Схаваўшы Лясуна дабро.
Як хораша!
Вось зайчаняты скачуць,
Вунь мышак нiтачка слядоў,
А гэта кiпцюркi катоў...
Хутчэй у норкi.
Цi зведай нашых!
Усё сыпле з неба серабро...
Все сыпет с неба серебро.
По пояс я в лесу в алмазах.
И гранями играют стразы,
Запрятав Лешего добро
Как хорошо! Зайчишки пляшут.
Вон мышек ниточка следов.
А это коготки котов.
Скорее в норки.
Иль знай наших!
Все сыпет с неба серебро.
http://stihi.ru/2013/02/02/3193
Свидетельство о публикации №113021203265