Ти любила мене?
Минув вже той час? – Минув
- Колись ти не так говорила
- Колись і ти іншим був.
- Пам»ятаю чарівні ноти
Ми кружляєм осінній вальс
Кожний подих і кожний дотик
А тепер вже немає «нас».
Твої очі яскраво карі
Потопали в моїх очах
Ми з тобою були у парі
А тепер лише в тихих снах.
Неймовірної вроди жінка
ти любила мої вуста
ти любила мій кожний дотик
та тепер ти уже не та.
Не горять твої чорні очі
Їхній погляд вже не ловлю
Ти не пишеш мені щоночі
« я сумую и я люблю».
- Пам»ятаєш були у парі?
Я кохала твої вуста..
А тепер мої очі карі
Потонули,й душа пуста.
Ти пішов…не сказав ні слова…
Залишив за собою біль.
А тепер ти приходиш знову
Розтопити у серці сіль.
Де ти був коли небо грало?
Коли дощ прямо в душу лив?
Коли так тебе було мало….
Коли ти так потрібний був??
Коли боляче в грудях нило
Коли вітер крізь тіло дув
Коли щиро тебе любила
Ти скажи мені….де ти був????
А тепер не питай нічого
Не твоя я вже…не твоя
я забула тебе самого
и тепер вільна пташка я.
Свидетельство о публикации №113021213617