Поздоровлення iз Iталii

З Днем народження, Світланко!
Будь здорова, не хворій!
Хай тобі, дитя, ізранку,
Принесе привіт, мерщій -

Голуб щастя, іздалека -
Поздоровить за мене.
Хай " курли " - кричать лелеки,
Сонце в хату загляне!

Крізь віконце, променисто
Заблистає, заісрить,
Вітерець тобі врочисто:
" Донь, вітаю " - просвистить.

Вибач, донечко кохана,
Що не можу обійнять -
Чи хотіла тебе рано,
Ще малою, зоставлять?

Та життя нас не питає,
Хочемо цього, чи ні -
Кожен виходу шукає,
Тож і я, як і усі,

Подалася заробляти,
Щоби краще й ти жила,
Тож роки не бачу хати...
Чи моя у цім вина?

З Днем народження! Хай буде,
Доля легкою твоя!
Радість лине з відусюди,
Лиш добра бажаю я!

Будь красива і бажана,
Ніжна, сповнена тепла,
Ласки, почуттів, кохана!
Щоб в душі любов цвіла!
    Коханій донечці Світланці від матусі Ганни.
                м.Тернопіль


Рецензии