А все почалось з простоi цукерки...
З тобою пов’язано так багато змін,
Ти поводиш себе елегантно й зухвально,
А я досі не можу піднятись з колін.
А все почалось з простої цукерки,
З банального й пекучого – «привіт!»,
З пихатого погляду – сукуб з табакерки,
Любов до тебе знищила мій світ!
Оманлива зваба, фальшиве кохання.
Замучена муза, помилка моя!
Ти була найперша і будеш остання,
Що в серці моєму лишила ім’я.
Свидетельство о публикации №113021212625