Баран

Баран  в  отарі  заправляв,
Часто  Овець  перебирав.
Котилась  в  них  густа  сльоза.
Аж  тут  з’явилася  Коза.
Біля  неї  бігав,  мекав –
Коза  недосяжна  і  далека!
Закрутився,  аж  упрів,
Без  взаємності  згорів.
                *
Людська  говірка  так  гласить:
Кепський  Баран  стадо  ганьбить!
Господар  тепер  турботу  має,
Козла  замість  Барана  шукає.
   


Рецензии