Дружба

Заєць  всього  і  завжди  страшився,
Аж  тут  він  з  Вовком  подружився.
Перший - сірий,  другий – сірий,
Найрідніші  в  лісі  звірі!
...Вовк  недавно  Вівцю  з’їв,
То  ще  їсти  не  хотів!
        *
У  людей  часом буває
Звіряча  дружба  виникає.


Рецензии