Не варто

Не варто жити, тліючи душею,
Не варто розійтись і не зійтись.
Не варто жити тугою своєю
І все себе жаліти, як колись.

Зовсім не варто боязко змирятись
І в страху припадати до землі,
А варто без надії сподіватись
І з сміхом відганяти всі жалі.

Горіти варто! Не змирятись, жити!
Не плазувати, не шукати втіх!
Якщо любити - більш за все любити!
Любов - це щастя, а зовсім не гріх.

Якщо ж страждати (теж таке буває),
То тільки так, щоб серце аж пекло!
Бо тільки той, хто любить і страждає,
Пізнає, що за щастя то було.


Рецензии