Ще вчора
А нині це промгрупа,
Де кожен злодій важний пан,
Що все рішає руба.
Ще вчора був простий общак,
А нині банк чималий,
Що обкрадати люд мастак,
Грабіжник досить вдалий.
Ще вчора був селянським лан,
А нині він фірмовий,
Всіх обдурив заїжджий пан,
З’явивсь поміщик новий.
Ще вчора іншими були,
А нині подуріли,
В полон до злодіїв пішли,
Тож врешті й обідніли.
11.05.07.
Свидетельство о публикации №113021101486