Знову
В ліфті смердючім й старому,
Знову валяється долі,
Не дотягнувши додому.
Знову школяр курить травку,
Інший наркотики колить,
Знов обіймає хтось мавку,
Люд усе бачить й не шкодить.
Знову щоб випити трохи
В транспорті люд обкрадають,
Знову піймалися лохи,
Що багатіти бажають.
Знову сусід на сусіда
Точить ножаку криваву,
Знову онучок у діда
Гроші украв на забаву.
Знову культура й сумління
Падають плінтуса нижче,
Знову живе покоління,
Що до дикунства найближче.
10.05.07.
Свидетельство о публикации №113021101471