Навiщо
І звідси піде кожен,
Навіщо ж тут були,
Чи відповісти зможем.
Та й треба нам це знать,
Навіщо про це й думать,
Мо’ просто виживать,
Знаходячи щось хрумать.
Не думать й не гадать
Що як переробити,
Тихенько смакувать
І безтурботно жити.
Своїх навчить дітей
Як їжу здобувати
Й без вищих там ідей
Як треба виживати.
Навіщо тут були,
Чи треба нам те знати,
Що, певно, ми посли,
Щоб розум світу дати.
16.04.07.
Свидетельство о публикации №113021101404