Сьогоднi

Скажи від серця щиро: "мені жаль"
Все стане добре, що тобі втрачати?
"Люблю тебе" - тихенько ще додай,
"Сьогодні" може більше не настати!

Зроби цей перший крок комусь на зустріч,
Не так вже й важко гордість подолати
Зруйнуй нарешті застарілий устрій!
"Сьогодні. Дубль два" вже не зіграти..

Зламай стереотипні ржаві труби,
Вони, до біса, лиш відносини псують.
Тай ніч проводь у ліжку, а не в клубах,
Сьогодні ти формуєш власний путь..


Рецензии