Калина

  Стрункі  берізки,  кущ  калини,
  А  навкруги  веселі  роси,
  Звабливо  світиться  дівчина,
  З  вогнем  калини  у  волоссі.

  Палає  з  ягідок  намисто,
  Карі  очі,   пишні   губи:
  У  візерунку   їх   барвистім
  Таїни  щастя  а  чи  згуби.

  Жіночі   пристрасті  вирують,
  Вона  знайшла  чи  ще  шукає:
  Небеса  побачать  і  почують,
  Коли  Господь  благословляє.
               


Рецензии