Я повернусь, обовязково повернусь!
Я відреклась сьогодні від самої себе. Я так довго йшла до цього і раптом зупинилась.Невимовний сум.....Залишки розбитих мрій...Несприйняття свідомості, жах жити з ляпасом в душі. Ні,я не готова бути знову заплямованою білою вороною. Я не дам скуштувати знову такого солодкого кушу. Вашу гру я давно зрозуміла. Я не буду грати за вашими правилами.Я не така. У мене інші правила, тому я не дозволю вам кинути камінь в мою сторону.Все стирається памяттю,і помалу, час відтер навіть цей шрам.Відшліфував, перетер, пережував і викинув з голови, все що було таке болісне. Я відреклась від пів життя свого.Я кинула свій світ під ноги, тай навіть не жалію. Перший раз спокійно та зваженно викреслюю все, що повязане зі спогадами. Пекучий біль розтанув.Мелодія бескінечного танцю звучить в моєму серці . Моє танго!....Мій танок! Я ще закружляю , але не сьогодні. Мої руки крила.....Мої ноги повітря....Вони пронесуть мене над вашими просторами, підкинуть до самісінького верху на саму височінь, скупають в ладонях овацій та радуг срібного світла, омиють бескінечними почестями, та вилікують і заспокоять моє сумління. Я повернусь,обовязково повернусь, але повернусь уже переможцем.
Рецензии