Гупають барабани
Спритні шахрайські парт клани
Гучно клянуться народу служити,
Виборців треба ж до себе схилити.
Клястися є в них причина,
Влада для них, то малина,
Бочка бездонна з грошима загалу,
Власні ж кишені готові для налу.
Гупають, брешуть, грабують,
Стогону люду не чують,
Нам би діждатись свого Кармелюка,
Все відібрати, хай здохне гадюка.
Вся гомонить Україна,
Що в нас злодійська країна,
Досить терпіти шахрайськую зграю,
Виженім геть її з нашого краю.
05.08.07.
Свидетельство о публикации №113021002270