Подумай

Подумай уранці
Яким буде вечір,
Чи радісні танці,
Чи сум схилить плечі.

Щоб все удалося
Зробити що думав,
Щоб щось не стряслося
І дулю не схрумав.

Тримайся, дружище,
Все в світі буває,
Велике торжище,
Не кожен зиск має.

Умілий все знає
Як треба робити,
Увечері має
Що їсти і пити.

Невмілий страждає,
Щовечора плаче,
Сухар доїдає
Й окріп на гаряче.

Прокинувся вранці
Подумай про вечір,
Про радісні танці,
Чи схилені плечі.
29.07.07.


Рецензии