Непомiтна вiйна

Найкраща виграшна війна,
Яку народ не помічає,
Сапою тихою вона
Добро від нього відгортає.

Купує землі та майно,
Щоби чужинці панували,
Залазить тихо у вікно,
Щоб цінностей собі накрали.

А люд хай тішиться собі,
Що їх держава незалежна,
Звойована у боротьбі
До них у щедрості безмежна.

Ця не помітна всім війна
Приносить бариші чужинцям,
Тубільцям доленька ж сумна
Вготована, немов злочинцям.
27.07.07.


Рецензии