Тихою вернись

Не роззявляй на мене рота,
На дачі вийди за ворота
І там уволю накричись
Й до мене тихою вернись.

І ми тихенько все обсудим,
Образи вибачим й забудем,
Рядочком сядемо удвох
І хай простить нам добрий Бог

Всі нерозважливі тиради,
Навіє добрі нам поради
У злагоді як треба жить
І зберігати кожну мить

Перебування в світі цьому
Для прожиття без крику й грому,
Свої щоб нерви зберегти
Для всепрощення й доброти.
08.07.07.


Рецензии