Забуття

Сидить людина на вікні,
Взявшись руками за коліна,
По лівій стороні лиця,
Із ока капає сльоза.

Йому всього лиш двадцять два,
Але багато що змінилось,
Так сумно сидячи в вікні,
І сльози по його щоці.

Ця осінь змінює назавжди,
Його життя і сприйняття,
Він буде знову справжнім,
Бо вийшов з забуття...


Рецензии