Хьэмэ къилъхуа

Хьэмэ къилъхуа
Си адэшхуэм хуэдэ цIыху,
Зы щыIамэ, язщ.
Абы и цIэр Хьисэт,
Сэ ар фIыуэ сльагьут.

Хьэмэ сыкъилъхуауэ
Дадэ жи1эрейт,
Абы нэхъ нэхъыфIу.
Пэжыр хэт ищ1энт?...

Нобэ сэ си куэщIым,
Си къуэрылъхур исщ,
Хьэмэ къилъхуащ щIалэр,
Къыпачауэ сэщхьщ.

Сэ къысхуэнэжари
Ар еспхынуращ,
Хъуркъым щ1ым згъэуви,
Уафэм занщIэу нос…
                2002 г.


Рецензии