ДэнIэ сом

Маркс тхьэ сIуэнщ и тхылъыр щитхым,
ИмыщIау Чубайс къалъхуну!
Нобэ Карл къэтэджыжатэм,
ИмылIэгъуэу лIат етIуанэу!
Дунейм цIыхуу тетыр зэшу
ЩIыжиIар уэ жыIэ Маркс?
Ваучер зырызыххэ пэжу,
Къытхуигуэшыгъащ Чубайс!
«Капиталыр» дымыщIами
«Трактовать» пщIы хъунут Iэджэу.
Мес, Чубайс ар къыщхьэпакъэ?!
ФIыуэ еджат джаурыр!
Сомым цIэ тедукIэу,
Дыпсэуащ нэхъапэм,
Иджы дымызыгъуэтыр
ЦIэ зытедукIэн сомщ.


Рецензии