Не заставляй меня ждать

Я не люблю ожиданий. Не заставляй меня ждать.
Хочу в любую минуту увидеть, услышать, обнять.

Не верю, не верю, не верю, но без тебя жить уже не могу.
Как дикий, безумный зверь в клетке чувств твоих я кружу.

С пронзительной жадностью страсти хочу испить эту чашу до дна.
Раствориться в любви и в счастье. В дерзкой страсти моя вина.

Не мучай, не мучай, не мучай. Просто не отпускай.
Возьми меня крепко за руки. Ты только одно знай:

Хочу быть с тобой. Верь мне. Хочу пот с висков твоих пить.
Гореть в твоих нежных ладонях. Лишь с тобою хочу быть.

Не терзай, не терзай мое сердце. Не дели его пополам.
Вкус ревнивой, горькой любви выпью весь и за это предам.

Могу разлюбить тебя, знаешь? В любви я себе не своя.
Я лживая,
            жадная,
                злая.
           Хочу быть единственная твоя!
10.02.2013


Don't keep me waiting.

I don't like expectations. Don't make me wait.
I want to see, hear, hug to you  at any time.

I don't believe you, but I can't live without you more.
I rotate as a wild, mad animal in a cage of your feelings.

I want to drink this cup to the dregs with poignant greed passion.
Dissolve me in love and happiness. My fault in the daring passions.

Don't torture me more. But just don't let me go.
Take me firmly by the hand. You must know only one thing:

I want to be with you. Trust me. I want  drinking  sweat from your temples.
I am afraid to burn you in my gentle palms. Just want to be with you.

Don't torment my heart. Don't divide my heart in half.
I'll drink a taste of jealousy and the bitter taste of love.

And I will  betray you after it.

I'll stop loving you. Do you know? In love I don't belong to myself.

I'm lying.
                I'm greedy.
                I'm angry.

                I want to be your one and only!


Рецензии