дотик

Просто вiд твого дотику виникало таке неземне вiдчуття,
що хотiлося вмерти. Вмерти, тому що кращого моменту в життi бiльше не буде.
Нехай крiзь ширми на нас дивляться люди,
нехай хоч заздрять, менi все одно.
Воно - оте, що так запало в душу,
що зiгрiвае мене своiм теплом навiть в найгiршу зиму,
назавжди залишиться всерединi рятуючим вогником.
Бувае, я дивлюсь на тебе й думаю:
звiдки такi як ти на землi?
Iдеально-божевiльнi, трагiчно-веселi.
Таких, таких завжди спонтанних, рiзнопланових,
як ми вдох ще не бачила ця планета!
Зухвало? За подiбну заухвалiсть нас очiкуе жорстока вендета,
але менi знову байдуже...
Байдуже все одно...


Рецензии
Оригінально та щиро. Мені дуже сподобалось, дякую.

Бурчак Ворожбянский   10.02.2013 14:47     Заявить о нарушении