Чорт

Його завше страшним малювали,
Штучно був створений образ його,
Малюнки ті людей лякали
І не відали люди того,

Що пекло в світі поряд з ними
І що вони у нім живуть,
Що люди є найбільш страшними,
Коли керує ними лють.


08.09.2008 р.


Рецензии