Кохай мене

Нова історія. Нова любов.
І зовсім інша я. Не я, напевно.
І знову в жилах тане біла кров.
І знову я тремчу... Іди ж до мене!

І тілом, і душею я молю -
Не залишай! Хоча б сьогодні... Вічно!
І знову я кохаю, знов живу.
Та ти вже не такий, як всі... Ти вільний!

Кохай мене, як можеш тільки ти.
Най тіло розривається від жару!
Кохай мене, якщо я до снаги.
І я від того жару знов розтану!


Рецензии