У нас в Украiнi

У нас в Україні

Бандит називає себе лібералом,
Хизується вкраденим десь капіталом,
Народ депутата вже не вибирає,
Народним себе чомусь кожен вважає.

Міліція б’є, вибиває зізнання,
Вважає доцільними ці домагання,
Російському братству шабаш дозволяють,
Унсовців за спротив  кийками карають.

У нас українською більшість говорить,
Газетні магнати російською морять,
В парламенті в більшості не українці,
А зайди усякі, в крутійстві по вінця.

У нас Україна ще не українська,
Свобода народу у нас ще совітська,
В далекі країни хто може тікає,
Життя українцям удома немає.

Предивна країна, предивна держава
Без влади народу й дієвого права.
07.11.07.


Рецензии