У свiтi так гарно

У світі дуже гарно,
Щоб жити, жити й жить
Щасливо і по парно,
І діточок родить.

У світі так чудесно,
Не хочеться й вмирать,
Негайненько воскреснуть,
Цей світ не покидать.

Наш світ такий приємний
І приязний до нас,
То світлий, а то темний,
Та красень без прикрас.

Так гарно, і чудесно
Коли квітує світ,
Приходь до мене, весно,
Багацько тисяч літ.
12.10.07.


Рецензии