Халява
Порядок й закон,
А в нашій “халяві”
Свинячий загон.
Де ходять, там й гадять,
Що бачать – крадуть,
Із правом не ладять
Й спокійно живуть.
Злодійство при владі
Брехнею живе,
На кожній нараді
Жить праведно зве.
Держав є багато,
“Халявна” - одна,
Всі тягнуть завзято,
Скрізь купи лайна.
11.10.07.
Свидетельство о публикации №113020902117