Прихована людина
Ніхто, навіть ти її не збагнеш,
Закрита, захована, тільки нагадує,
Коли не потрібна і ось вона є.
У неї є зброя, яка тебе губить,
Натисне на кнопку і ти вже не той,
Який тебе біс, або чорт сей попутав?
Але саме той, що сидить глибоко.
Людино!Прошу схаменись, не турбуй!
Ти можеш зі мною співіснувати,
Але не чіпай мою сутність, прошу,
Далеко від мене літай.
Свидетельство о публикации №113020911746