Безнадiйнiсть
Не зчулася... Не відаю, коли
Зерно від вражень в серці вкорінилось
Й дало неждані трепетні плоди.
Росисто-ніжний молодий бутон
Зростав зі сподіванням, що розквітне,
Бо романтичне, схоже на любов,
Плекалось в ньому почуття тендітне.
Та не судилось ніжності розкритись,
Не забуяла в пелюстках краса.
Таких троянд не принято любити,
Тож не сприяли цьому небеса.
Все скоро заспокоїться і щезне,
Покриє цвіт байдужості зола.
Бутон той не зів'яне. Він замерзне
Від дефіциту Вашого тепла...
Свидетельство о публикации №113020910374