Розумник

Іван  посаду  добру  має,
Своє  начальство  заступає.
Ініціатив  у  нього  повно,
Зарплата  і  відпускні  пристойні.

У  рік  по  дві  відпустки  має,
Ще  й  ініціативно  відпочиває:
Одна  відпустка – це  щорічна,
Друга – коли  відпочива  величність.

В  ініціативну  він  втрапляє,
Як  на  начальника  начхає:
Дивись,  в  хворобі  той  заліг,
Іван  відпочити  знову  встиг.
           *
Так  підлеглі  за  начальство  дбають,
Гарно  трудяться  й  відпочивають!
      


Рецензии