Новорiчна

 Наливайте,  браття,
 Ще  в  нас  є  завзяття,
 Землю  боронити,
 Воріженьків  бити!

 В  нас  своя  держава,
 Вільна – воля  й  слава!
 Від  краю  й  до  краю
 Дружно  заспіваєм!

 Засіємо  жито,
 Щоб  були  ми  ситі.
 Садимо  садочки,
 Сієм  огірочки.

 На  нашому  полі,
 У  своїй  стодолі,
 У  наших  сараях,
 Хай  росте  без  краю!

 У  містах  і  селах,
 Щоб  були  веселі,
 В  добробуті  й  пишно,
 В  сімейнім  затишку.


 Дітки  наші  милі
 Хай  ростуть  щасливо!
 І  у  Році  Новім
 Будьте  всі  здорові!
               


Рецензии