Вечiр на дачi
Останні квіти облітає,
Комар з засідки налітає,
Скрізь лізе, як на тичину хміль.
Мухи гудуть. Їх добре чуть,
Мигтять і злісно насідають,
У річці щуки викидають ,
Повільно сутінки повзуть
.
В кінці дня звичайна метушня,
Хто що не встиг, те доробляє,
Осіння ніч на всіх чекає,
Хто чітко йшов, брів навмання.
Таке життя. Наше буття:
Ранок, день, вечір на носі -
Народжує, ростить чи косить,
Святить чи викидає на сміття.
Свидетельство о публикации №113020805154