Влада
В Україні всюди владу,
Разом з ними горлодери
За мільйони і посади.
В президентах у нас руки,
Що ніколи ще не крали,
Тож тремтять і терплять муки,
Що даремно так казали.
Набалакали багато
Казочок електорату,
Голоснули ми завзято
За Верховну їхню Раду.
Обіцяли, жити краще
Будемо уже сьогодні,
Обдурили, як і завше,
Влада сита, ми ж голодні.
Ціни нинішні захмарні
Депутатів не хвилюють,
Бо прибутки мають гарні,
Нас вони експлуатують.
Хай їм грець тим депутатам
І рукам, які накрались,
Разом з їх зеленим златом,
Із яким вони злигались.
Наші сльози кілком стануть
В ненаситній їх горлянці,
Статки їх, мов сніг, розтануть,
Покарає Бог поганців.
Вічно будемо ми жити,
Бо безсмертні всі народи,
Небезпечно нас дурити,
Ми ж козацької породи.
24.02.08.
Свидетельство о публикации №113020802333