Сумую... ти вибач!

Сумую…
Ти вибач, що так відверто!
Ти ж знаєш, я дуже вперта!

Рятую…
Себе, чи то всесвіт  - не знаю,
Коли в темряві знов засинаю.

Забула…
Ім’я, що створила для сина,
Згадати вже майже знесила …

Хотіла…
Щоб разом з тобою злетіла,
Та я розгубила шматки від тіла.

Прощаю…
Всіх інших собою вщент пригощаю.

Гвалтую…
При тому занадто гнівом смакую.

Сміюся…
Надіюсь, що розіб’юся .

Чекаю…
Та світла уже не вмикаю.

Вслухаюсь…
Від сяйва жалю задихаюсь.

Стираю…
Спогади гумкой до краю.

Вмираю…
Бо як не як, а кохаю,
Та душу поетові надихаю…

Нехай...
То он він який – мій Рай.


Рецензии
Спасибо. Слышали бы Вы мой голос, надрыв и видели бы душу, написавшую такое...
Спасибо :)

Кристина Медина   01.04.2013 20:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.