Посвящение матери2

"Посвящения матери"
Стихи_Текст_песни_FutXitFanKom

Проводжала маты у дорогу сына

Вывэла на стэжку в полэ край сэла

I сказала сыну:,,Ось твоя стжына

Йды по нiй, сыночку так, як маты йшла

А колы в дорозi ты вiдчуеш втому

Чы тобi знэнацька стрiнэться бiда

Не барыся сынку- повэртай додому

Ждэ тэбэ матуся вжэ нэ молода"

На очах у ненькы зблыснула сльозына

Ногы пiдкосылысь, голос затрэмтiв...

Маты прыгорнулась до свойого сына

Й вiн ii полышыть вжэ нэ захотiв...

Так воны й лышылысь - сын й старэнька маты

Так всэ й залышылось як воно й було

Сын прывiв невiстку - став хазяйнуваты

В гамiрi дытячiм ожыло сэло

Так i ты, далеко не ходы, юначе

Щастя ты не знайдэш у чужiм краю...

Там хоч i щаслыво всi жывуть нэначе

Тiлькы Батькiвщыну люблять всi свою.

Кiнец


Рецензии
Пройняло до сліз... Дякую за присвяту матері та любов до Батьківщини.
С теплом -Любов-.

Любовь Иванова 2   09.03.2016 07:44     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.