Посвящение Домашке

 Посвящения_Домашке
        Стихи_FutXitFanKom

В сели така вона - одна!..Кышок мишок вона г...а!..

Нагадыла на неи гава Й воняе с..а та лягава!

Ии хай кожэн обмына Бо завонялась вжэ вона!..

Кудысь як суне по селу Трымае ношу не малу...

Всим выдно здалека- й мени В ний сала- як на тий свыни!..

У неи вже нема й ,,кнура" И ий за ным иты пора...

Йде по дорози так вже ж грузно И з боку вбик хытае гузно...

А як смиеться-мов иржэ...А хто вона? Впизналы вже?..

Як не впизналы - дужэ жаль...Вона и заповидь з скрыжаль

Порушыла в пору тяжку ,,Не лжэзасвидчуй"- ось яку!

Булы ще курочкы, яйце...Та будэ! Будэ ий за цэ!!

Не захыстыть ии й броня...Як хто ии охороня

То й охорона не поможэ-Впаде на неи кара Божа

И справедлывый Божый гнив Впродовж килькох десяткив днив

На неи кара та впаде!..И не сховаеться ниде!..

В якый бы ты не впала видчай-Будь чесною - не лжэзасвидчуй!

                КинецьПосвящение Домашке.


Рецензии