Про що писати?
Що на душі шкрябе, мов кішка
Чи про любов несамовиту,
Яка веде лише до ліжка?
Чи пригадати про природу?
Про море й гори ті безкраї,
Мов уявляючи ту вроду,
Птахів летящих в небі зграї..
Про дружбу, що не помирає,
Про маму рідну і близьку,
Про навчання, що заважає,
Гуляти до ночі в парку?
Про що писати? Про цей світ,
Про дивний люд цієї ери?
Залишивши легенький слід,
Лише на клаптику паперу..
Свидетельство о публикации №113020810225