Прысвята вэсни

"Посвященiя весне"
      "Стiхi_FutXitFanKom"
Коли навкруг весна буя
I все навколо розквитае
У хлопця дiвчина питае:
"Скажи  -тобi потрiбна я?
Скажи менi чи "так" чи "нi"
Щоб не була я нiчиею
Й не попливла за течiею
Мов та крижина навеснi...
Скажи менi, скажи менi, скажи...
Коли навкруг буя весна
Менi так хочеться любовi!..
Та твоя думка - мовчазна.
Нема признань в твоему словi
Чом ты мовчиш, мов немовля?
До мене й слова нэ промовиш
Так i синичку ти не вловиш
Вже не кажу про журавля...
Скажи менi, скажи менi, скажи...
Не кажеш "так", не кажеш "нi"
Цi головнi слова кохання
Чи зьявиться у нас бажання
Одне на двох? Скажи менi!..
Мiй любий! "Так!"скажи менi
Щоб не була я нiчиею
Й не попливла за течiею
Мов та крижина навеснi...
Скажи менi, скажи менi, скажи...
...Коли навкруг весна буя
I все навколо розквiтае
Вже хлопець дiвчину питае:
"Скажи, тобi потрiбен я?"
Вже на весiльнiм рушнику
Трима ii за бiлу ручку
Вже надiвае iй обручку
В уста цiлуе - не в щоку!
Цiлуй ii, цiлуй ii, цiлуй.

       Кiнэць


Рецензии