Свiт цей дурний...
Люди, здається, собою уже не керують,
Зовсім не здатні втримати власні слова,
Кожен диктує свої громадянські права!
Щось запитавши, на відповідь і не надійся!
Тебе ігнорують, та цього ти зовсім не бійся!
Кожен міркує лише про шкірину свою..
Не в кожній душі є краплина живого жалю!.
Свидетельство о публикации №113020810181