Виталию Мандзюку, защитнику ФК Днепр - 27!

Виталию Мандзюку - 27!
grigori 26-01-13 / 10:31 6105
 

Вiталiю Мандзюку
Я присвяту склав таку:
В твоi першi двадцять сiм
Зичу того, що й усiм-
Щастя всякогo й добра
Тобi й всiм гравцям Днiпра
Не хворiти у життi
Не спiткатися в путi
Як любить - футбольну гру!..
Перемог - лише Днiпру!..
Гол - в ворота лиш чужi!..
Тримать своi рубежi!..
В Еврокубковiй веснi -
Перемоги лиш однi!..
Щоб у цiй, черговiй спробi
Були першi мы в Европi!
Не в Францiю, в Iталiю -
Кубок в руки Вiталiю!!!
Зичу грать в футбол, мов лев!
Як дiвчат, то - королев!..
Нiкого не травмувать...
Як "Рапiду" забивать
Не лише на iменини-
Кожноi футбольноi днини!
Хай нам в радiсть твоя гра!..
Щастя тобi i добра!
Григорий Комарицкий
 


Рецензии