Мiй майбутнiй

..ти незамінний.. і незабутній - ти мій майбутній,
 моє життя, світу буття, до забуття..
   мабуть ти перфект.. та я ще не знаю..
     щось у думках .. в серці - гадаю..
       люблю.. цілую.. тебе обіймаю,
        що буде взавтра я ще не знаю...
  миті з тобою лічу і кохаю...
    часом розгублена поряд буваю...
      в пошуках долі лісами блукаю...
        хащами дикими джунглями міст...
         жаль що минуле як заячий хвіст..
   не відрубаєш.. та й шерсті мало...
                та то нічого й гірше бувало..
 
П.С. Взавтра в метро тебе я зустріну, витру з обличча сяйво росу.. ні ту солону солону сльозу... пригладжу рукою копицю сіна.. ну тобто коси твої коханий, милий, чеканий, вічно жаданий.


Рецензии
Такого автора сразу в избранные!

Вася Вулканчиков   09.02.2013 21:19     Заявить о нарушении
Спасибо за Ваше внимание и одобрение.
С уважением, Ирина.

Ирина Росстикс   10.02.2013 18:43   Заявить о нарушении